Want to change outfit every day without buying?

28.03.2017

 

 

 

About a year ago I met the most inspiring and awesome couple I know, Amanda & Nick.

Amanda saw me reporting at the Fair Fashion Festival in Utrecht and asked me to make a promo video for her brand Studio-April, for which she makes beautiful leather bags out of used couches she just finds with the trash and rips on the street. So bad-ass! Our meeting not only resulted in one of my best video’s, but also turned out to become a beautiful friendship.

 

Amanda & Nick are one of the reasons why I wanted to keep working with people with the same ideas and help to spread their conscious word.
A few months ago they decided to take it to the next level and start up a whole new concept in The Hague with their store Bijpriester. A store where you can buy and repair leather goods, borrow clothing and change your outfit in their library every day and experience work-shops and events.

 

They really took a risk and raised 20.000 euro’s with their crowdfunding campaign, which really made me proud and happy. It is such a great thing that more people want to support conscious initiatives. I think the time has come we take control in our own hands and follow the example of Amanda & Nick and the people that believed in their dreams. Of course we can make a change, you just have to believe in it like they did. I also believe in being the change and decided to support them and become a member of the clothing library of Bijpriester!

It is really a new experience for me too, but I absolutely love it! How crazy is it to come into the store just borrow an absolutely crazy jacket and return it the next day for a dress you like to wear to a party….and you won’t believe it..they will even wash it for you!

Ofcourse I made a video for you to see it with your own beautiful eyes! You can find the video on the page Inspiration Video

 

Love,

MUMSTER

 

Ongeveer een jaar geleden ontmoette ik het meest inspirerende en toffe koppel wat ik ken, Amanda & Nick. Amanda zag mij verslag doen van het Fair Fashion Festival in Utrecht en vroeg mij om een promovideo te maken voor haar merk Studio - April waarmee ze ontzettend mooie lederen goederen maakt van onder andere versleten banken, die ze op straat vindt en gewoon zelf helemaal uit elkaar haalt totdat er niets meer van over is! Hoe bad-ass is dat! Onze meeting resulteerde niet alleen in één van de beste video's die ik ooit gemaakt heb, maar ook in een mooie vriendschap.

 

Amanda & Nick zijn één van de redenen waarom ik wil blijven werken met mensen met dezelfde ideeën en ik hun graag wil helpen om hun bewuste boodschap te verspreiden. Een paar maanden geleden besloten ze namelijk om nog een stap verder te gaan en de winkel Bijpriester in Den Haag te beginnen met een nieuw en innovatief concept!  Dit wordt dé neiuwe hotspot van Den Haag, waar je lederen goederen kan kopen en kan laten repareren en zelfs elke dag van outfit kan veranderen in hun kledingbibliotheek. Ook delen ze graag hun kennis en willen ze op alle mogelijke manieren bijdragen door het organiseren van workshops & events. 

 

Ze hebben een enorm risico genomen en haalden 20.000 euro op met hun crowdfunding campagne (waar ik overigens ook de video voor maakte), dat maakte mij natuurlijk ontzettend trots! Het is zo mooi om te zien dat steeds meer mensen bewuste initiatieven willen ondersteunen en stimuleren. Ik denk dat de tijd gekomen is dat we het heft in eigen handen nemen en een voorbeeld nemen aan Amanda & Nick die in hun dromen durfden te geloven. Natuurlijk kunnen we verandering brengen, je hoeft er alleen maar in te geloven net als zij hebben gedaan. Ik geloof erin om de deel uit te maken van verandering en ben daarom ook lid geworden van de Bijpriester kledingbibliotheek. Voor mij is dit ook een geheel nieuwe ervaring, geloof me, maar ik vind het echt fantastisch! Hoe bizar dat je gewoon een supertof jasje kan lenen en de volgende dag weer kan inruilen voor een partydress... en als je dacht dat het niet mooier kan...ze wassen het zelfs voor je. Natuurlijk heb ik een mooie video voor jullie gemaakt, zodat jullie het met jullie eigen ogen kunnen zien. Deze kun je vinden op de pagina Inpiration Video

 

Love,
MUMSTER

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle